Sarayönüspor'un en minik taraftarı, Nart Parılyıldız tribünlerde!

Sarayönüspor'un en minik taraftarı, Nart Parılyıldız tribünlerde!
Sarayönü Belediyespor’un en genç taraftarı Nart Parılyıldız, Pazar günü oynanan Yeni Meramspor maçında tribünlerdeki yerini aldı.

Henüz 3 yaşında olmasına rağmen, Sarayönü Belediyespor’a olan ilgisiyle dikkat çeken Nart, karşılaşmayı büyük bir heyecanla takip etti. Kulüp Başkanı Hasan Parılyıldız’ın torunu olan minik Nart, takımı desteklemek için ailesiyle birlikte maçı izlerken tüm tribünlerin gözdesi oldu.

Devre arasında annesiyle sahaya inen Nart, futbol sahasına adım attığı anda tribünlerden alkış aldı. Küçük yaşına rağmen futbola olan sevgisiyle dikkat çeken Nart Parılyıldız, Sarayönü Belediyespor’un en minik taraftarı olarak büyük beğeni topladı. Kulüp camiası, Nart’ın bu ilgisinin gelecek yıllarda da devam edeceğini ve Sarayönü’nün futbol kültürüne katkı sunacağını belirtiyor.

Kulüp başkanı Hasan Parılyıldız: "Geleceğimizin teminatları çocuklarımız"

Dede Hasan Parılyıldız, torununun takıma olan ilgisinden büyük gurur duyduğunu ifade ederek, "Nart, Sarayönü Belediyespor’un minik ama en büyük destekçisi. Onu sahada görmek beni çok mutlu ediyor. Bu sevgi, futbolun ve takımımızın geleceği için umut verici. İnşallah ileride onu sahalarda oyuncu olarak da görürüz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.