Son gün konserleri tüm coşkusuyla devam etti

Son gün konserleri tüm coşkusuyla devam etti
65. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında son gün konserleri Açık Hava Tiyatrosu’nda Ümit Besen ve Pamela ile Akşehir Kültür Merkezi’nde Zeynep Betül Akyıldız’la yapıldı. İki konsere de ilgi yoğundu. Ümit Besen&Pamela yoğun yağış altında konsere devam etti. Sanatçıların hayranları yağmur altında bekleyerek sanatçılara destekte bulundu

Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında son gün sahne alan Ümit Besen ve Pamela, yoğun yağmura rağmen sahne aldı. Misafirler sağanak yağmur altında sanatçıların sahneye çıkmasını bekledi ve seslendirilen şarkılara eşlik etti. Sanatçılar ve misafirler ıslanmaya aldırış etmeden konsere devam etti. Hep bir ağızdan söylenen şarkılarda sanatçı Ümit Besen ve Pamela dans ederek renkli görüntülere imza attı.

AKM’DEN KADIN SESLERİ YÜKSELDİ

Her yaştan ve her kesimden katılımcının keyifli vakit geçirmesi için özel olarak programlanan 65. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında son gün konseri sanatçı Zeynep Betül Akyıldız tarafından gerçekleştirildi.

Akşehir Kültür Merkezi’nde sahne alan sanatçı ve ekibi kadınlara özel konser verdi. Konserde Zeynep Betül Akyıldız ve yedi solist, bir piyanist, iki basgitar ve keman sanatçısı sahne aldı.

Kadınların doyasıya eğlendiği konserde ekip arkadaşları tarafından sanatçıya doğum günü sürprizi yapıldı. Konserde konuşan Akyıldız; “Belediye Başkanımız Sayın Dr. Nuri Köksal’a bizleri özellikle davet ettikleri için teşekkür ederiz. Sizlerle bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Bu denli başarılı bir programa imza attıkları için başta Başkan Bey olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ederiz.” şeklinde konuştu.

Konuşmasında Filistin’de zulüm altında yaşamaya çalışan mazlumları unutmamamız gerektiğini belirten Zeynep Betül Akyıldız, ekip arkadaşları ile Filistin için yazdıkları ‘Filistin İçin Ses Ver!’ adlı parçayı seslendirdi.

Kaynak:HABER MERKEZİ