Sunay Akın "mizah kenti" Akşehir'deydi

Sunay Akın "mizah kenti" Akşehir'deydi
Akşehir Belediyesince gerçekleştirilen 65. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında Sunay Akın büyük bilgi birikimi ve bilge kişiliği ile Akşehirli hayranlarıyla buluştu

Sunay Akın 65. Akşehir Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde sevenleriyle buluştu. Şenlik kapsamında Açık Hava Tiyatrosunda sahne olan Sunay Akın, "Cumhuriyet Yolunda Akşehir" adlı tek kişilik gösterisiyle izleyenleri büyüledi.

Bu yıl "mizah kenti" Akşehir'de 65. gerçekleştirilen Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri, katılımcıları güldürmeye ve güldürürken düşündürmeye devam ediyor.

Şenlikte trap atışı yarışması, halkoyunları atölye çalışmaları, temsili Nasreddin Hoca ile tarihi Akşehir sokaklarında tiyatral gezinti, yerli ve yabancı halk dansları gösterileri, zumba etkinliği, Göksel Doğançay'ın seslendirdiği "Cem Karaca ve Barış Manço şarkıları" konseri, Melihat Gülses'in Türk Sanat Müziği konseri, gazeteci Deniz Zeyrek'in halk ile buluşması ve ünlü tiyatro oyuncusu, yazar, şair Sunay Akın'ın "Cumhuriyet Yolunda Akşehir" adlı tek kişilik gösterisi ile katılımcılar eşsiz anlar yaşadı.

Akşehir’in kültürel miraslarından olan Sıra Yarenleri ise Sunay Akın’ın performansından sonra sahne aldı. Kültürel dansları misafirlere sergiledi.

5 Temmuz Cuma günü başlayan ve bugün sona erecek Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri'ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Her gün gerçekleşen onlarca etkinliğe kalabalık kitleler eşlik etmeye devam ediyor. Her bir etkinliğin özenle ve profesyonel isimler ile hazırlanması, vatandaşların beğenisini kazanmasını sağlıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ