Süper Kupanın sahibi Sarayinispor

Süper Kupanın sahibi Sarayinispor
Sarayönü’nde ve Ladik’te 3 hafta boyunca düzenlenen, yöre halkının oldukça ilgisini çeken halı saha turnuvalarında şampiyonların belirlenmesinin ardından, iki bölgenin şampiyonları arasında Saray Elektrik sponsorluğunda organize edilen Süper Kupa finalinde gülen taraf Sarayinispor oldu.

Kıran kırana geçen ve oldukça heyecanlı anlara sahne olan mücadelede iki takımda zaman zaman skorda üstünlüğü eline alsa da , maçın son anlarında hata yapmayan Sarayinispor, AdLadikco karşısında müsabakadan 7-6’lık skorla galibiyetle ayrılarak kupanın sahibi oldu.

Sarayönü Halı Saha’da düzenlenen, iki takımın taraftarlarının da yerini alarak takip ettiği organizasyona Sarayinispor Talha, Hikmet, Furkan, Mevlüt, Oğuzhan, Samet ve Okan yedilisi ile başladı. Ladik şampiyonu olarak organizasyonda boy gösteren AdLadikco ise sahaya Ali Söğüt, Kadir Bağ, Emre, Yunus, Hilmi, Kadir ve Salih Topbaş yedilisi ile çıktı.

super-kupanin-sahibi-sarayinispor-2.jpg

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Sarayinispor’lu futbolcular büyük sevinç yaşarken, iki takımda göstermiş olduğu mücadeleden ötürü taraftarlardan alkış aldı.

Şampiyon takıma kupası ve madalyası turnuvanın organizatörü Saray Elektrik firmasının sahibi Sefer Yıldırım tarafından takdim edildi. Bu güzel futbol akşamında takımları adına ön plana çıkan oyuncular Sarayinispor’dan Oğuzhan ve Samet olurken, AdLadikco adına Salih ve kaleci Ali Söğüt sahanın en iyileri arasında yerlerini aldı.