Tarımın kalbi bu ilçede atacak

Tarımın kalbi bu ilçede atacak
Akşehir ilçede ilk defa düzenlenecek olan tarım ve hayvancılık fuarına hazırlanıyor. Bu kapsamda ilçede faaliyet gösteren tarım paydaşlarının temsilcileri bir araya gelerek yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.

Akşehir'de ilçeden firmalar ile ulusal firmaların katılacağı Tarım ve Hayvancılık Fuarı 14-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İlçede ilk kez düzenlenecek olan fuara sayılı günler kala Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Tarım Müdürlüğü, Ziraat Odası, DSYB ve Lina Fuarcılık yetkilileri Akşehir Ticaret Borsası ev sahipliğinde bir araya geldi. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğru, Meclis Başkanı Rafet Akçetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Çınar Galip Akyol ile Sefer Uykun’un misafir ettikleri heyet fuar çalışmaları hakkında gelişmeleri değerlendirdi.

Toplantıya katılan Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan, katılımcılar ile fuar çalışmaları hakkındaki gelişmeleri değerlendirdi. Katılımın istenilen seviyede olduğunu belirtildi. Fuarın katılımcı firmalar ve ziyaretçilerin bir araya gelmelerine vesile olacağı ifade edildi.