TFF açıkladı: Biletler ücretsiz olacak

TFF açıkladı: Biletler ücretsiz olacak
TFF, Ümit Milli Takım - İrlanda Cumhuriyeti maçıyla ilgili taraftarları sevindirecek müjdeli bir haber verdi. İşte bu akşam saat 19.45’te oynanacak maça ilişkin o açıklama…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ümit Milli Futbol Takımı'nın bu akşam İstanbul’da İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçına ilişkin taraftarları sevindiren bir açıklama yaptı.
2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçında Ümit Milli Takımımız 6 eylül cuma saat 19.45'te İstanbul’da Esenler Erokspor Stadyumu'nda İrlanda Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Belarus Futbol Federasyonu'ndan Amine Kourgheli yönetecek.

Genç millilerimiz için kritik bir öneme sahip olan karşılaşma öncesi TFF, Ümit Milli Takım - İrlanda Cumhuriyeti maçı biletlerinin ücretsiz olacağını duyurdu.

TFF’den yapılan açıklamaya göre bu karşılaşmada millilerimizin yanında olmak isteyen taraftarlar stattan ücretsiz izleyebilecekler.

Karşılaşmayı yerinde izlemek isteyenler www.passo.com.tr adresinden ve Passo Mobil Uygulama'dan biletlerini ücretsiz alabilecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ