Tiryakilere kötü haber: Bir sigara grubuna daha zam

Tiryakilere kötü haber: Bir sigara grubuna daha zam
PM ve JTI grubu sigaralara gelen zammın ardından bugün de BAT grubundaki sigaralara zam yapıldı. Zamla birlikte BAT grubundaki en ucuz sigara 68 TL, en pahalı sigara 89 TL oldu

Sigara fiyatlarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iki sigara grubuna gelen zamdan sonra üçüncü şirket de yeni fiyat listesini açıkladı.

Philip Morris (PM) ve JTI sigara gruplarına geçtiğimiz günlerde zam yapılmış, şirketler yeni fiyat listesini duyurmuştu. Zam ile birlikte JTI grubunun en ucuz sigarası 67 TL, en pahalı sigarası 81 TL olurken kıyılmış tütün fiyatı TL’ye yükseldi. Philip Morris grubunda ise en ucuz sigara 72 TL’ye, en pahalı sigara 81 TL’ye çıktı.

PM ve JTI grubu sigaralardan sonra bir sigara grubuna daha zam geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, British American Tobacco (BAT) grubuna da zam geldiğini açıkladı.

Dündar, sosyal medya platformu X'den yaptığı paylaşımda "Sigara da zam yağmuru devam ediyor Bat sigaraya zam geldi" dedi.

Zammın ardından BAT sigara grubunun en pahalı sigarası 89 TL, en ucuz sigarası ise 68 TL oldu. BAT grubunun en çok tercih edilen sigaralarından birinin fiyatı 82 TL olurken en ucuz sigarası ise 71 TL’ye yükseldi.

İşte BAT sigaraların zamlı fiyatı:

bir-sigara-grubuna-daha-zam-1.jpgDündar sosyal medya hesabından yaptığı başka bir paylaşımda sigaraya 3 yılda yapılan zammı ortaya çıkardı. Dündar, 3 yıl önce 19.50 TL olan sigaranın bugün 81 TL’ye yükseldiğini söyledi.

Zamlı fiyatlar 7 Eylül itibariyle geçerli olacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ