TKDK’dan yeni çağrı: Bu destekleri alabilirsiniz

TKDK’dan yeni çağrı: Bu destekleri alabilirsiniz
Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 'IPARD III' ikinci başvuru çağrı ilanına çıktı.

Çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve iş geliştirme tedbiri kapsamında gerçekleştirilecek olan destekler kapsamında, bitkisel üretimin çeşitlendirilmesi, işlenmesi ve pazarlanması, arıcılık ve arı ürünlerinin üretimi, işlenmesi ve pazarlanması 'IPARD III' programı içerisinde yer aldı. Ayrıca Zanaatkarlık ve yöresel ürün işletmeleri, Kırsal turizm ve rekreasyon faaliyetleri, kültür balıkçılığı, makine parkları ve yenilenebilir enerji tesisleri de başvuru çağrısında listeye girdi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun bu çağrı döneminde destekleyeceği sektörler ve başvuru tarihleri ile ilgili ayrıntılı bilgiler "www.tkdk.gov.tr

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu | TKDK

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)

www.tkdk.gov.tr“ internet adresinden öğrenilebilecek.

Ayrıca potansiyel başvuru sahipleri, Hocacihan Mah. Şehit Ali Dığrak Cad. 3/1 Selçuklu adresinde bulunan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Konya İl Koordinatörlüğüne ya da 444 85 35 veya 0332 233 9293 numaralı telefonları arayarak yardım masasından gerekli bilgilere ulaşabilecek.