Ülker Ailesinin mutlu günü

Ülker Ailesinin mutlu günü
Sarayönü’nün tanınan esnaflarından olan ve tarım aletleri sektöründe faaliyet gösteren Veysel Ülker, oğlu Fatih Ülker’i hafta sonu düzenlenen düğün merasimi ile evlendirdi.

Ayşegül-Mustafa Şengül çiftinin kızları Tuba Şengül ile Ayşe-Veysel Ülker çiftinin oğlu Fatih Ülker, Pazar günü düzenlenen törenle hayatlarını birleştirerek dünya evine girdi.

Cumartesi günü Konya Elit Düğün Sarayında düzenlenen kına merasimi ile başlayan törende gelini, ailesi ve arkadaşları yalnız bırakmayarak bu mutlu gününe şahitlik etti. Pazar günü erkek evinden oluşturulan konvoyun Konya’dan gelini dualar eşliğinde alarak Sarayönü’ne getirmesi ile birlikte düğün merasimi devam etti.

Sarayönü Belediyesi Yeni Düğün salonunda Sarayönü İlçe Müftüsü İbrahim Yazar tarafından kıyılan nikahta, genç çift şahitlerin huzurunda hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu “EVET” diyerek dünya evine girdi.

Genç çiftin nikah töreninde Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç ile, eski belediye başkanlarından Salih Ülker'de hazır bulundu

Ülker ailesi tarafından davetlilere klasik “Sarayönü Pilavı” ikramlarında bulunulduğu törende genç çifti bu mutlu günlerinde aileleri, akrabaları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Saray Medya olarak Tuba ve Fatih çiftimizi tebrik eder, Şengül ve Ülker ailelerine ise bu birlikteliğin bir ömür boyu hayırlara vesile olmasını temenni ederiz