Üniversite öğrencileri mesleklerinde ilk adımlarını attı
KTO Karatay Üniversitesi, kültür endüstrisi sektörlerinde kariyer yapmak isteyen üniversite öğrencilerinin sektör profesyonelleriyle bir araya geleceği “Konya Portfolyo Günleri” etkinliğine ev sahipliği yaptı.
Etkinlikte, genç tasarımcılar, yayıncılar, grafikerler, iletişimciler ve sanatçılar bugüne kadar ürettikleri eserleri sektör temsilcilerine sundu. Üniversite öğrencileri, sektördeki profesyonellerle tanışma ve kariyer fırsatları yaratma şansı buldu.
KTO Karatay Üniversitesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin tasarım, kısa film, reklam, müzik, metin yazarlığı gibi farklı alanlardaki çalışmaları, sektörün önde gelen isimleri tarafından değerlendirildi. Bu etkinlik, öğrencilerin yeteneklerini sergilemelerine ve yeni fırsatlar keşfetmelerine olanak tanıdı.
Etkinlikte Türkiye Kreatif Endüstriler Meclisi Başkan Yardımcısı Berat Kuzu, Sosyal İnovasyon Ajansı Direktörü Ali Güney, yapımcı İsa Doğmuş, yönetmen Harun Korkmaz, müzisyen Renan Bilek, Netflix Kamu Politikaları Direktörü Pelin Mavili gibi sektörün önde gelen isimleri yer aldı.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.