Yunaklı öğrencilerden yılsonu resim sergisi

Yunaklı öğrencilerden yılsonu resim sergisi
Yunak Cemal Karacan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan eserlerden oluşan "Yıl Sonu Karma Resim Sergisi" açıldı

Yunak Cemal Karacan Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Samiye Yüceer rehberliğinde öğrencilerin yıl boyunca emek verdikleri resimler, "yıl sonu karma resim sergisi" adıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

Okul binasında açılan ve öğretmen, öğrenci ve davetlilerin katıldığı sergide, çeşitli tekniklerde çalışılmış bir birinden güzel 100'e yakın eser yer aldı.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, okulların kültür ve sanat yuvaları olduğunu ifade ederek öğrencilere başarılar diledi. İşcan, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek her birini ayrı ayrı kutladı.

Açılışa Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Şube Müdüü Abdullah Tunçez, daire amirleri, diğer okul müdürleri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.