Yunak’taki sel felaketine Başkan Günaltay’dan anında müdahale

Yunak’taki sel felaketine Başkan Günaltay’dan anında müdahale
Yunak’ta peş peşe gelen sel felaketi nedeniyle ekibiyle birlikte anında harekete geçen Başkan Günaltay, selin verdiği zararı en kısa sürede bertaraf etti, selde mahsur kalan vatandaşın yanında oldu

Konya'nın Yunak ilçesi, son bir haftada arka arkaya sel felaketleri yaşadı. Şiddetli yağışlarla gelen sel, hayatı olumsuz etkilerken tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı, ilçenin birçok noktasında hayat durma noktasına geldi.

Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay ve ekibinin üstün gayreti ve özverili çalışmaları sayesinde bu büyük afet herhangi bir can kaybı yaşanmadan atlatıldı. Sel felaketi sırasında oluşan uzun araç konvoylarında, tedirginlik ve korku yaşayan her bir vatandaşı araç başında bizzat ziyaret eden Başkan Günaltay, özellikle çocuklar ve kadınları sorunun en kısa sürede giderileceğini belirterek sakinleştirdi.

Göreve yaklaşık 5 ay önce başlayan Başkan Günaltay ekibiyle birlikte selin olumsuz etkilerine karşı hemen harekete geçerek seçildiği günden bu yana karşılaştığı en kritik sınavı büyük bir başarıyla verdi ve selin etkilerini en aza indirdi.

Yunak halkı, Belediye Başkanı Subhan Günaltay'ın kriz anında gösterdiği soğukkanlılık ve hızlı refleksten son derece memnun kaldı.