Zafer Bayramı'nı zirvede kutlayacaklar

Zafer Bayramı'nı zirvede kutlayacaklar
Selçuklu Dağcılık ve Arama Kurtarma Kulübü, Gevele (Takkeli) Dağı'na 30 Ağustos Zafer Bayramı tırmanışı düzenliyor. Konyalı dağcılar Zafer Bayramı'nı Gevele Dağı'nın zirvesinde kutlayacak.

Selçuklu Dağcılık ve Arama Kurtarma Kulübü Başkanı Hüseyin Turan Lazoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramını halk arasında Takkeli Dağ olarak da bilinen bin 710 metre yüksekliğindeki Gevele Dağı'nın zirvesinde kutlamak isteyenleri tırmanışa davet etti. Konya şehir merkezinin yaklaşık olarak 10 km batısında yer alan Gevele Dağı zirve tırmanışının 30 Ağustos günü gerçekleştirileceğini de belirten Lazoğlu, ''Sabah /8.00'da hareket edeceğiz. Kutlamalar için herkes yanında bayrağını getirsin. Ayrıca Kask - Bot, Baton - Yağmurluk, Tozluk, Mevsime uygun Kıyafet yedek tişört çorap vs., Mevsime uygun bot, Varsa kullandığı ilaçlar, sizi yormayacak hareketinizi engellemeyecek bir sırt çantası, yiyecek içecek ile en az 1,5 2 litre su ve kumanyasını yanında getirmeyi unutmasın.

Kask ve bot konusunu lütfen dikkate alalım bu ekipmanlar olmaksızın faaliyete katılım kabul edilmeyecek. Faaliyetin aksaksız planlanması için kesin katılımcı sayısı belirlenmesi gerekmektedir. Bu sayıya göre araç ayarlanacak. Kendi aracı ile gelmek isteyenler kayıt olup bilgi vererek faaliyete katılabilir. Gideceğimiz mesafe Konya merkeze 15 kilometre uzaklıktadır. Katılmak isteyen ve sorusu olan sporcularımızın Perşembe gününe kadar ulaşıp kesin kayıt yaptırması gerekmektedir.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.