Zafer Partisi Konya Teşkilatı’ndan Bahçeliye salvolar!

Zafer Partisi Konya Teşkilatı’ndan Bahçeliye salvolar!
Zafer Partisi Konya İl Teşkilatı, terörist başı Öcalan’a Meclis’te konuşma çağrısında bulunan MHP lideri Bahçeli’yi “Bilinilmelidir ki, meclisimiz din tüccarlarının, tarikat sevicilerinin yeri olmadığı gibi terörist başının da söz sahibi olacağı bir mecra değildir” diyerek eleştirdi

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği 2. Olağan Kongresinin ardından yeni yönetimini de belirledi. Kongre sonrasında basınla bir araya gelen İl Başkanı Emine Binnur Bulgan ve yönetimi, gündeme dair gelişmeleri değerlendirdi.

Parti adına hazırlanan basın metnini Zafer Partisi Konya İl Sözcüsü Ali Kırklıkçı okudu. Zafer Partisi Konya İl Yönetimi olarak Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğine gönül vermiş neferler olarak liyakatli kadrolarla Konyalılar ve Türk milleti için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Kırklıkçı, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin terörist başı Öcalan’ın Meclis’te konuşması gerektiğini söylemesine sert tepki göstererek “Bilinilmelidir ki, meclisimiz din tüccarlarının, tarikat sevicilerinin yeri olmadığı gibi terörist başının da söz sahibi olacakları bir mecra değildir” dedi.

Türkiye’nin 22 yıldır her yeni güne yeni bir skandalla uyandığına dikkat çeken Kırklıkçı, şunları söyledi:

“Narin kızımıza üzülürken, artık her gün yaşanmakta olan kadına şiddet ve kadın cinayetleri ile kadın cinayetlerine içimiz yanarken, şehit haberleri ile sarsılıyoruz. Sabah uyanıyoruz yenidoğan çetesi garabetiyle karşılaşıyoruz. Maddi çıkarlar uğruna katledilen bebekleri düşünürken eli kanlı terörist başını meclise getirmek isteyen siyasi cinneti izlemek zorunda bırakılıyoruz.

Adaletin olmadığı yerde toplumlar kendi adalet mekanizmalarını kendileri tesis etmek üzere hareket etmeye başlarlar. Bu da milletlerin felaketi olur. 22 yıldır ülkemizde adaleti adım adım yok ettiler. Milletimiz, felaketin eşiğindedir. Zafer Partisi olarak, yok edilmeye çalışılan 5 bin yıllık Türk Devlet aklını diriltecek, adaleti, toplumu tatmin edecek şekilde yeniden tesis edecek ve Türk Milletinin milli birliğini yeniden kuracağız.

İktidar, enflasyonla mücadele programında da güven unsurunu yok etmiş, vatandaşa kendi enflasyonunu yaşatmış, emekliyi, işçiyi, esnafı, memuru mağdur etmekten geri durmamıştır. Fakirden alıp yandaşa verme düzeninin, derhal sonlandırılarak adil vergi düzeni olan az kazanandan az, çok kazanandan çok alınması esasına dayalı bir programın işletilmesi zaruridir.

Bu olaylar olurken hak savunucusu olması gereken İstanbul Baro başkanı, Atatürk’ün mirası olan cumhuriyet ve Türk devrimi unsurlarını içerir anayasanın değişmez maddelerini siyasi çıkarları doğrultusunda tartışmaya açmaya kalkarak haddini aşmıştır.

Bu durum da yine mevcut iktidar ve iktidarın arka bahçe mensuplarının söylemleri sonucunda normalleştirilmeye çalışılan hususlardan biridir. Ancak, bilinmelidir ki aziz Türk Milleti Atasını ve onun mirası olan cumhuriyeti, Türkçeyi, Atatürk ilke ve inkılaplarını korumak için gerekirse canını vermeye hazırdır.

Ülkemizde bahsettiğimiz tüm bu garabetler yaşanırken, asıl tepki göstermesi gereken ana muhalefet partisi lideri festival ve etkinlik gezmekte, yaşanan tüm kan dondurucu hadiselere cılız ve yüzeysel tepkiler vermektedir. Unutulmamalıdır ki iktidarı değiştirmek, etkisiz ana muhalefeti değiştirmekle başlamalıdır. Biz bu noktada, iktidara çanak tutmaktan öteye geçememiş olan muhalefeti, iktidardan ayrı görmemekteyiz.”

Açıklamada, MHP lideri Bahçeli’nin teröristbaşı Öcalan’ın Gazi Meclisimize getirilerek konuşması teklifini ‘gaflet’ olarak değerlendiren Kırklıkçı, TBMM’nin din tüccarlarının, tarikat sevicilerinin yeri olmadığı gibi terörist başının da söz sahibi olacakları bir mecra olmadığını vurguladı.

Zafer Partisi ve Türk Milliyetçileri olarak oy kaygısı ile eline binlerce şehidimizin kanı, şehit analarının gözyaşları bulaşmış olan bir bölücü vatan hainine Gazi Meclisimizde söylev çağrısında bulunulmasını, olayın kendini “Milliyetçi” addedenlerce alkışlanmasını ve kendini “Atatürkçü” addedenlerce onaylanması hıyanetinde bulunulmasını büyük bir haya içinde izlediklerini ifade eden Kırklıkçı, Milliyetçiliği ayaklar altına alan, iktidara çanak tutan sözde milliyetçiler ve sözde Atatürkçüler adına başkalarının yerine utandıklarını söyledi.

Kırklıkçı, Türk milletini iktidar sahiplerinin içinde bulundukları gaflet, dalalet ve hatta hıyanete karşı birlik olmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.