Zekanızı geliştirmek için katılın

Zekanızı geliştirmek için katılın
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Genç KOMEK Yaz Okulu'nda Akıl ve Zeka Kursu başladı. Kurs öğrencilere problem çözme becerilerini geliştirme, yaratıcılıklarını keşfetme ve analitik düşünme yeteneklerini güçlendirme fırsatı sunuyor.

Kursun içeriğinde akıl oyunları, işlem oyunları, strateji oyunları, sudoku ve türevleri, karma akıl ve zeka oyunları, sözcük ve mantık oyunları yer alıyor. Kursa katılan öğrencilere çeşitli Akıl Zeka Oyunları ve etkinliklerin kapsamlı bir koleksiyonunu sunuluyor. Katılımcılar, bu oyunları öğrenirken, kendi zihinlerini nasıl geliştirebileceklerini keşfediyor.

zekanizi-gelistirmek-icin-katilin-3.jpg

Öğrencilere eğitici beceriler de gösteriliyor. Katılımcılara etkili bir Akıl Zeka Oyunları Eğitici olmak için gerekli becerilerle donatmayı amaçlıyor. Eğitici becerileri, etkili iletişim, katılımcıları motive etme, oyunları yönetme ve geri bildirim sağlama gibi önemli alanları öğrenme fırsatı buluyor.

Usta öğreticiler eşliğinde gerçekleştirilen kursta oyun tabanlı öğrenme eğitimi de veriliyor. Katılımcılar, zihin oyunları ve etkinlikler aracılığıyla kendileri de eğlenerek, öğrenmenin ne kadar etkili bir yöntem olduğunu deneyimlemiş oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.