Zeybek Ailesinin mutlu günü

Zeybek Ailesinin mutlu günü
Sarayönü Belediyesi’nin emektar isimlerinden Yazı İşleri Müdürü Musa Zeybek’in oğlu Selman Mücahit Zeybek, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi. Düğün töreni, Zeybek ailesi için unutulmaz anlara sahne oldu.

Perşembe günü Rize’de Seçkin Düğün Salonu’nda yapılan kına gecesiyle başlayan kutlamalar, büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi. Kına gecesinde, geleneksel ritüeller ve ailevi bağların vurgulandığı özel anlar yaşandı.

Genç çiftin düğün merasimi 17 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilen Gelin Alma töreni ile devam etti. Ardından Mevlid ve hatim Duası yapıldı. Düğün davetlilere erkek evinde geleneksel Sarayönü Pilavı ikram edilmesi devam etti.

dugun-musa-zeybekk.jpeg

Musa Zeybek ve ailesinin büyük bir heyecan ve mutlulukla hazırladıkları bu özel gün, sevdikleri ve dostlarıyla paylaşmanın keyfiyle unutulmaz anılarla dolu bir ana dönüştü.

Saray Medya olarak evlenerek dünyaevine giren Fatma ve Selman Mücahit çiftimize, hayatlarının bu yeni döneminde sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam dilerken, Kaptan ve Zeybek ailelerine ise bu birlikteliğin hayırlara vesile olmasını temenni ederiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.