Bakan Tunç’tan Narin Güran açıklaması: Sona gelindi!

Bakan Tunç’tan Narin Güran açıklaması: Sona gelindi!
Adalet Bakanı Tunç, Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada iddianamenin bu hafta Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunulacağını belirterek, “Narin’e kıyanlar yargı önünde hesap verecek” dedi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güren cinayeti soruşturmasında sona gelindiğini belirterek, iddianamenin bu hafta mahkemeye sunulacağını söyledi.

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere kenarında çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturması devam ederken Adalet Bakanı Tunç’tan soruşturmaya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Bakan Tunç, "İddianame, tahminimize göre bu hafta içerisinde Ağır Ceza Mahkemesine sunulacaktır. Narin'i katledenler, Narin'e kıyanlar yargı önünde hesap vereceklerdir" dedi.

İddianamenin yazım sürecinde olduğunu bildiren Tunç, "Bu hafta içerisinde iddianame mahkemeye sunulur. Orada da çok detaylı bir araştırma yapıldı. HTS kayıtlarından, daraltılmış baz çakışmalarına varıncaya kadar adli tıp raporlarında ve ifadesi alınan kişilerin ifadelerindeki ortaya koydukları hususlara, kamera görüntülerine varıncaya kadar kapsamlı bir delil toplam çalışması yapıldı.

Narin evladımızın hunharca katli hepimizi derinden sarsmıştı. Temennimiz, bu tür acı olaylarla bir daha karşılaşmayalım. Onun cansız bedenine ulaşıldıktan sonra da adli soruşturma detaylı, titiz bir şekilde yürütüldü. İddianame, tahminimize göre bu hafta içerisinde Ağır Ceza Mahkemesine sunulacaktır. Narin'i katledenler, Narin'e kıyanlar yargı önünde hesap vereceklerdir." ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.