BAL Ligi Fikstürü Çekildi: Konya Temsilcileri 6. Grupta

BAL Ligi Fikstürü Çekildi: Konya Temsilcileri 6. Grupta
2024-2025 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) fikstür çekimi Ankara’da gerçekleştirildi. 10 grupta toplam 153 takım, TFF 3. Lig’e yükselmek için kıyasıya mücadele verecek. Bu heyecan dolu ligde, Konya temsilcileri ise 6. Grupta yer alıyor.

Bu sezonun dikkat çeken karşılaşmalarından biri, Bilal İnşaat Ereğlispor ile Ömeranlıspor arasında oynanacak. Teknik direktörlüğünü, Sarayönü Belediyespor ile BAL Ligi’nde 3 kez şampiyonluk yaşamış ve “Mourinho” lakabıyla anılan Niyazi Kart’ın yaptığı Bilal İnşaat Ereğlispor, grubun açılış maçında bir diğer Konya temsilcisi Ömeranlıspor’u sahasında ağırlayacak.

Bir diğer Konya takımı Akşehirspor, kendi sahasında Osmanlı 1453 ile kozlarını paylaşacak. Diğer grup takımları arasında 2 Eylülspor, Keçiborlu Belediyespor, Tarsus İdman Yurdu, Anamur Belediyespor, Manavgat Belediyespor, Kaş Kınıkspor, Homurlu 1951 Spor ve Kumluca Belediyespor ve Mezitlispor yer alıyor.

Grubun en büyük favorisi ise yıllarca Süper Lig’de mücadele etmiş ve Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olan Eskişehirspor. Deneyimi ve güçlü kadrosuyla gözler bu sezon Eskişehir temsilcisinde olacak.

Konya temsilcilerinin BAL Ligi'nde göstereceği performans merakla beklenirken, özellikle Niyazi Kart yönetimindeki Bilal İnşaat Ereğlispor’un nasıl bir başlangıç yapacağı futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak.