Başkan Demir halkın arasında

Başkan Demir halkın arasında
Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir ilçede sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. çarşı-pazar gezen Başkan Demir sohbet ederek istek ve temennilerini dinliyor.

Karasınır Mahallesinde halkın arasına giren Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, 7'den 70'e herkesle sohbet etti. Yolda yürürken ilçe halkıyla tek tek tokalaşan Başkan Demir, istek ve temennilerini dinledi. Sokaktaki vatandaşlar da Başkan Demir'e büyük ilgi gösterdi.

baskan-demir-halkin-arasinda-3.jpg

Kahvehanede oturan vatandaşların yanına giderek tokalaşan Başkan Demir, pazar yerini ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Bahçesinde ürettiği domates ve salatalık gibi sebzeleri pazara çıkararak satan vatandaşlar, hayat pahalılığından şikayet etti. Sokakta oynayan çocukları da ihmal etmeyen Başkan Demir, çocukları yanına çağırarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

baskan-demir-halkin-arasinda-4.jpg

Yaptığı ziyaretlerin önemine dikkat çeken Başkan Demir, ''Karasınır Mahallemizde hemşehrilerimizi ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sorduk. Hasbihal ettik. İlgi ve alakalarından dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretler hem sorunların çözülmesinde hem de aramızdaki diyalogların pekişmesinde etkili oluyor.'' dedi.