Başkan Günaltay, muhtarlarla iftarda buluştu
Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay, ilçedeki 42 mahalle muhtarıyla Yunak Öğretmen Evi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Programda, duaların ardından katılımcılar birlikte oruçlarını açarak, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir arada olmanın huzurunu yaşadı.
İftarın ardından, Yunak Belediyesi Kültür Evi'nde program devam etti ve burada ilçenin ihtiyaçları ve karşılaşılan sorunlar üzerine kapsamlı bir görüş alışverişi yapıldı.
Başkan Günaltay, yapılan görüşmelerin ardından, ilçenin çeşitli alanlarındaki eksikliklerin giderilmesi ve hizmetlerin daha etkili bir şekilde sunulabilmesi adına bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı.
Ayrıca, bu tür buluşmaların, hem muhtarlar hem de yerel yönetim arasındaki iletişimi güçlendireceğini ve ilçeye yönelik daha verimli projelerin hayata geçirilmesine olanak sağlayacağını belirtti.
Günaltay, benzer etkinliklerin gelecekte de devam edeceğini ve Yunak’a hizmet için her zaman birlikte hareket edeceklerini ifade etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.