Başkan Koç hastaları ziyaret etti

Başkan Koç hastaları ziyaret etti
Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, devlet hastanesini ziyaret ederek yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Koç'a ziyaretinde Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay da eşlik etti.

Ziyaret sırasında Başkan Koç, hastaların odalarını tek tek ziyaret ederek moral verdi. Hastalarla yakından ilgilenen Başkan Koç, sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Hastalar ve yakınları da Başkan Koç’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

baskan-koc-hastalari-ziyaret-etti-1.jpg

Hastane ziyareti sonrasında bir açıklama yapan Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç,

"Hastanemizde yatan vatandaşlarımızın moral bulmaları ve yanlarında olduğumuzu hissetmeleri için bu ziyareti gerçekleştirdik. Sağlık çalışanlarımıza da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

baskan-koc-hastalari-ziyaret-etti-3.jpg

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Ahmet Uzunay’da, Başkan Koç'un ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımızın hastalarımıza yönelik gösterdiği ilgi ve alaka, moral ve motivasyonları için çok önemli. Bu tür ziyaretler, hastalarımızın moralini yükseltiyor ve motivasyonlarını artırıyor" şeklinde konuştu.