Büyükatçeken ve Sertdemir Ailelerinin mutlu günü

Büyükatçeken ve Sertdemir Ailelerinin mutlu günü
Sarayönü’nün tanınmış ailelerinden Şerife ve Bekir Büyükatçeken’in kızları Aybike ile Fatma ve Selim Sertdemir’in oğulları İhsan, haftasonu düzenlenen görkemli bir kır düğünü ile dünya evine girdi.

Pazar günü gerçekleşen düğün, geleneksel olarak erkek evinden oluşturulan konvoyun kız evine gelmesiyle başladı. Dualar eşliğinde gelini alan konvoy, büyük bir coşkuyla Evcekaya Kır Düğünü Bahçesi'ne doğru yola çıktı.

Doğa ile iç içe düzenlenen bu özel törende misafirlere Sarayönü’nün meşhur pilavı ikram edildi. Davetliler, açık havada yapılan düğünün tadını çıkarırken, genç çiftin mutluluğuna ortak oldular. Aileler ve yakın dostlar, genç çifti tebrik ederek bu anlamlı günlerinde onların yanında oldular.

buyukatceken-ve-sertdemir-ailelerinin-mutlu-gunu-1.jpg

Aybike ve İhsan çifti, düğün boyunca misafirlerle yakından ilgilenerek bu özel günlerini sevdikleriyle paylaşmanın sevincini yaşadılar.

Büyükatçeken ve Sertdemir aileleri için unutulmaz bir gün olarak hafızalarda yer eden bu düğün, geleneksel ve modern unsurların harmanlandığı keyifli bir etkinlik olarak davetlilere güzel anılar bıraktı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Aybike ve İhsan çiftimizi tebrik eder, Büyükatçeken ve Sertdemir ailelerine ise bu birlikteliğin hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.