Çankırı'da 50 litre sahte alkol yakalandı!

Çankırı'da 50 litre sahte alkol yakalandı!
Çankırı'da gerçekleştirilen polis operasyonlarında, 50 litre sahte alkol ve alkol üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Merkez ve Eldivan ilçelerinde sahte alkol üretimi ve kaçakçılık faaliyetlerine yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, çeşitli adreslerde yapılan aramalarda 50 litre sahte alkol ile birlikte, alkol üretiminde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Bu malzemeler arasında 23 adet aroma kiti, 27 adet doluma hazır şişe, 50 adet kullanılmamış metal şişe kapağı, 2 adet maya kovası temizleme sıvısı, 1 adet şişe açma aparatı, 1 adet hava kilidi ve 1 adet aktarma çubuğu bulundu.

Ekipler, bu operasyonun ardından 5 şahsı gözaltına alarak haklarında adli işlem başlattı. Çankırı Emniyet Müdürlüğü, operasyonun bölgedeki sahte alkol üretimi ve kaçakçılıkla mücadelede önemli bir adım olduğunu belirterek, suçlulara yönelik mücadelenin kararlılıkla süreceğini duyurdu.

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.