Çelik Ailesinde sünnet mutluluğu

Çelik Ailesinde sünnet mutluluğu
Sarayönü’nün tanınmış ailelerinden Çelik ailesinin çocukları Fuat Çelik, görkemli bir sünnet düğünü ile delikanlılığa adım attı.

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği'nde görev yapan ve ilçede "Arap" lakabıyla bilinen Mustafa Çelik ile annesi Naile Çelik’in çocuklarının sünnet düğünündeki büyük heyecanı ve mutluluğuna yakın akrabaları, dostları ve davetliler de şahitlik etti.

Cuma günü gerçekleştirilen sünnet düğünü, Fuat Çelik ve ailesinin öncülüğünde konvoyla ilçeyi gezerek başladı. İlçede coşkulu bir atmosfer yaratan bu konvoyun ardından etkinlik Evcekaya Kır Düğün Bahçesi’nde devam etti.

celik-ailesinde-sunnet-mutlulugu-2.jpg

Açık havada gerçekleştirilen bu keyifli etkinliğe, Sarayönü Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak ve Belediye Başkanı Necati Koç da katılarak Çelik ailesinin mutluluğunu paylaştı. İlçenin önde gelen isimlerinin ve çevre ilçelerden gelen davetlilerin katılımıyla, düğün büyük bir coşku içerisinde geçti.

Serdal Ulutaş ve Bilal Yılmaz orkestrası ile canlı müzik eşliğinde davetliler gecenin ilerleyen saatlerine eğlenirken, düğünde geleneksel Sarayönü Pilavı da ikram edildi.

Fuat Çelik’e kınası, düğün esnasında annesi Naile Çelik tarafından geleneklere uygun şekilde yakıldı. Bu anlamlı an, aile içinde duygusal anlara sahne oldu.

Çelik ailesinin büyükleri, anneanne ve dede Emine-Ahmet Karlı ile babaanne ve dede Ülkiye-Fırat Çelik’te bu mutlu günde torunlarının mürüvvetini görmekten büyük mutluluk duydu.

Saray Medya olarak, sevgili Fuat Çelik’e sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat diliyoruz.