Dehşet saçan eş yakalandı
Konya'nın Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi Şemsi Efendi Sokak'ta dün meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Ö.Ç. isimli şahıs, eski eşi Ş.A. ve onun arkadaşı F.Ö.'yü silahla vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan F.Ö., sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Ş.A.'nın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Olayın ardından geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli Ö.Ç.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.