Dilek Ailesinin acı günü

Dilek Ailesinin acı günü
Ilgın’ın tanınmış simalarından Dilek Şifalı Bitkiler işletmesi sahibi Haydar Dilek’in halası Hacı Semiha Dilek vefat etti.

Ilgın’ın tanınmış ismi şifalı bitkiler satışının yanı sıra sosyal medya platformu ile Ilgın basınına büyük katkılar sağlayan Haydar Dilek’in halası Hacı Semiha Dilek yaşamını yitirdi.

Merhumenin cenazesi 16 Mart Pazar (Bugün) Turabi Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Turabi Ayvadde Mezarlığına defnedilecektir.

Bugüne kadar birçok kişinin vefat haberlerini sosyal medya hesabından duyuran Haydar Dilek bu sabah halası ile ilgili acı haberi şu ifadelerle paylaştı;

“CANIMIZDAN ÇOK SEVDİĞİMİZ, SEVGİLİ VE BİRİCİK HALAMIZI ALLAH’IMIZA EMANET ETTİK. Halamız Hacı Semiha Dilek… Rabbimin tam 95 yıl önce lütfettiği bu kıymetli emaneti, bugün saat 09:30’da tekrar sahibine döndü. Nuryüzlü Halam hayatı boyunca Allah’a (cc) bağlılığıyla, dualarıyla, iyiliğiyle örnek olmuş bir insandı. Rabbim, mekanını cennet eylesin, ona rahmetiyle muamele etsin. İnşaAllah. Ömrünü dualarla, ibadetle geçiren bu güzel insan, “üçüncüsü yatak, dördüncüsü toprak” derdi hep… 11 Mart 2025 Salı günü kalçasını kırmış, ameliyat olmuştu. Bugün ise, akciğerlerine emboli atması sonucu, Rabbine kavuştu. Biz ona dualarımızla, güzel hatıralarımızla, sevgiyle veda ediyoruz. Rabbim, onu cennetin en güzel köşelerinde ağırlasın.”

haci-semiha-dilek.jpg

Saray Medya olarak bizde merhume Hacı Semiha Dilek’e Allah’tan rahmet acılı yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.