Elif Durmaz cinayetinde kahreden KADES detayı

Elif Durmaz cinayetinde kahreden KADES detayı
Konya’da önceki gün kocası tarafından bıçaklanarak öldürülen kadının KADES uygulamasından polis çağıracağını söylediği, ancak uygulamayı kullanamadan engelli oğlunun gözleri önünde katledildiği öğrenildi

Konya’da kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen kadın cinayetinde ilginç detaylar ortaya çıkmaya başladı. Aldığı 30 bıçak darbesiyle hayatını kaybeden kadının KADES uygulamasını kullanamadan engelli oğlunun gözlerinin önünde öldürüldüğü belirlendi.

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, şoförlük yapan Bekir Durmaz, boşanma aşamasındaki eşi Elif Durmaz'ı çocuklarına alışveriş yapmak için çağırdı. İkili arasında otomobil içerisinde tartışma yaşandı. Öfkeli koca engelli oğlunun da bulunduğu araçta eşini 30 bıçak darbesiyle öldürdü.

Olay sonrasında çevredeki vatandaşlardan karakolun yerini sorarak eşinin cesediyle birlikte karakola giden Bekir Durmaz gözaltına alındı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı Bekir Durmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ELİF DURMAZ’I KUMA OLARAK ALMIŞ

Katil zanlısı Bekir Durmaz'ın başka biri ile evliyken çocuğu olmadığı gerekçesiyle 2003 yılında kuma olarak Elif Durmaz ile yaşamaya başladığı, eşinin evi terk etmesi üzerine 2012 yılında Elif Durmaz ile resmi nikah yaptığı belirlendi. Çiftin evliliklerinden 3 çocuğu olurken, yaşadıkları sorunların ardından anlaşmalı boşanma konusunda uzlaşamadıkları nedeniyle Bekir Durmaz'ın çekişmeli boşanmak üzere avukatı aracılığıyla işlemleri başlattığı öğrenildi.

KADES’İ KULLANAMADAN ÖLDÜRÜLDÜ

Bekir Durmaz’ın daha önce de eşine karşı şiddet uyguladığı gerekçesiyle uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi. Cinayete kurban giden kadının olay öncesi KADES uygulaması üzerinden polisi çağıracağını söylediği, uygulamayı kullanamadan öldürüldüğü belirlendi.

Olay günü Bekir Durmaz'ın yeni tuttuğu evi gösterdiği Elif Durmaz'ın, o evde yaşamayacağını belirtmesinin ardından katil zanlısının evde yaşamaya ikna ettiği, olaydan önce ise ev ve çocuklar için alışveriş yaptıkları bildirildi.

11 YAŞINDAKİ ENGELLİ ÇOCUKLARI CİNAYETE ŞAHİT OLDU

Bekir Durmaz'ın alışverişten döndükten sonra tartıştıkları esnada araçta 11 yaşındaki zihinsel engelli oğulları Ö.D.'nin de olduğu ve olaya şahit olduğu öğrenildi.

CANİ KOCA DAHA ÖNCE UZAKLAŞTIRMA ALMIŞ

Daha önce de eşiyle tartışmaları olduğu ve uzaklaştırma kararı aldıkları öğrenilen katil zanlısı Bekir Durmaz, "Daha önce de tartışmalarımız oldu. O zaman bu konudan da tokat atmışlığım olmuştu. Bir kere de çay sehpasını onun üzerine attım. Sonrasında da evden uzaklaştırma almıştım. Alışverişten döndükten sonra tartıştık. Başka birini sevdiğini söyledi bana, KADES uygulaması üzerinden polis çağıracağı ve beni evden attıracağını söylemesi üzerine kendimi kaybettim. Aldığım bıçağı Elif'e salladım, birkaç kere daha vurdum. Karakolun yolunu şaşırınca kaldırımda gördüğüm kişiye yolu sordum. Sonra polis merkezinin önüne giderek teslim oldum. Yolda nefes alıyordu sonrasını bilmiyorum" şeklinde anlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.