Etiyopya'da forum düzenlenecek

Etiyopya'da forum düzenlenecek
Konya Ticaret Odası üyelerine Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti'nde Etiyopya Tarımsal Yatırım Forumu düzenleneceğini duyurdu.

Etiyopya Tarım Bakanlığı ve Sanayi Bakanlığı tarafından ortaklaşa Ovalar ve Sulama ve Etiyopya Yatırım Bakanlığı FAO “El Ele” Girişimi himayesindeki komisyonun, tek duraklı bir yatırım mağazası sunarak Etiyopya Tarımsal Yatırım Forumu düzenleneceği bildirildi. Düzenlenecek olan Tarımsal Yatırım Forumu'nda, ulusal ve uluslararası yatırımcıları, çiftçileri ve teknoloji uzmanlarını, uzmanlar. Finans kuruluşları, kalkınma ortakları, girişimciler ve diğer değişim yaratıcıları bir araya getirerek tarım sektöründe yatırım yapma dönüştürmede rol oynamalarını ve tarımsal yatırım fırsatlarını teşvik etmeyi ve elverişli ortam yaratmayı amaçlandığı vurgulandı.

etiyopya-forum-1.jpg

Ulusal Tarımsal Yatırım Forumu'nun Milenyum Salonu'nda Addis Ababa Etiyopya’da 14-15 Ağustos 2024 tarihlerinde yapılacak. Bu iki günlük etkinlikte, açılış konuşmaları, panel tartışmaları, sergiler ve ağ oluşturma fırsatları tarım yatırım fırsatları yer alacak ve yatırım kolaylaştırıcı politika ortamları hakkında bilgi verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.