FETÖ'nün akademisyen sorumlusu Kayseri'de tutuklandı
Yayınlanma:
Kayseri'de gerçekleştirilen polis operasyonunda, FETÖ'nün sözde akademisyen ünitesi sorumlusu olan ve ihraç edilen öğretim görevlisi yakalandı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı bir çalışma başlattı.
Yapılan araştırmalar neticesinde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve örgüt içinde 'akademisyen ünitesi sorumlusu' olarak faaliyet gösterdiği belirlenen F.D. (49) adlı ihraç öğretim görevlisinin, ByLock kullanıcısı olduğu tespit edildi.
Ekipler, şüpheli F.D.’nin gizlendiği adresi belirleyerek operasyon için harekete geçti. Düzenlenen baskınla F.D., saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından, F.D. cezaevine gönderilmek üzere teslim edildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.