Kâbus gibi kaza: 12 araç birbirine girdi, 10 kişi yaralandı
Kazanın, Ankara’dan Niğde yönüne seyreden araçların yoğun yağış altında seyir halindeyken meydana geldiği öğrenildi. Aniden bastıran dolu ve yağmur nedeniyle sürücüler yolda ilerlemekte zorlandı, düşen görüş mesafesi nedeniyle peş peşe çarpışmalar yaşandı.
Kazanın ardından olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale kaza yerinde yapılırken, ardından ambulanslarla Ortaköy İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazaya karışan araçlarda ise ciddi maddi hasar oluştu.
Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe, kazazedelerle yakından ilgilendi. Hem kaza noktasında hem de hastanede yaralıları ziyaret eden Karatepe, yaptığı açıklamada, "Şükürler olsun ki kazada can kaybı ya da ağır yaralı yok. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale etti, otoyol yeniden trafiğe açıldı. Tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyorum," ifadelerini kullandı.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.