Kaymakam Göktaş veda etti

Kaymakam Göktaş veda etti
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Van Vali Yardımcısı olarak atanarak Kaymakam Lütfullah Göktaş, üç yıllık görev süresinin ardından, Sarayönü’nde ki görevini tamamlayarak ilçeden ayrıldı.

Kaymakam Göktaş gazetemiz imtiyaz sahibi Mehti Demir’e üç yıllık görev süresi boyunca yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sarayönü’nde görev yaptığı süre boyunca kurumlarla oldukça uyumlu çalıştıklarını dile getiren Kaymakam Göktaş, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 2021 Eylül ayında atamamın yapılmış olduğu Sarayönü, vatandaşların uyum içinde yaşadığı, farklı siyasi görüşten kişilerin dahi hoşgörü içerisinde bir araya gelerek sohbet ettiği, vatanımızın değerlerini yansıtan oldukça demokratik bir ilçe olarak beni fazlasıyla memnun etti.

Görev süremiz boyunca vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirme gayreti içerisinde olduk. Ekonomisinin yüzde 80’ini Tarım ve Hayvancılığın oluşturduğu bölgemizde çiftçilerimizin taleplerini değerlendirdik, toplantılar düzenleyerek onlarla bir araya geldik.

Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi insanlara el uzattık, sıkıntılarını çözmeye çalıştık.

Tüm resmi kurum amirleri ile koordineli bir şekilde hizmet vererek ilçemiz için en iyisini yapmaya özen gösterdik

İlçeye yapılan en büyük yatırım OSB bizim dönemimizde tescillendi

Bu üç yıllık zaman dilimi içerisinde ilçenin geleceği için hayati önem taşıyan Organize Sanayi Bölgesinin, bakanlık kararı ile Türkiye’nin 363. OSB’si olarak resmiyete dökülmesi, ne mutlu ki bizim dönemimizde oldu.

Geçtiğimiz yıl meydana gelen, “Yüzyılın Afeti” olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerde, afetzedelere yardım konusunda tüm kurumlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, siyasi parti yöneticileri ve cefakâr vatandaşlarımız ile birlikte yardımlarımızı yetiştirme noktasında adeta siper olduk.

İlçemizde yaşanan konut problemi, Yüzyılın Afeti sonrası ağırlamış olduğumuz depremzede kardeşlerimiz için bir anda ortadan kalktı. Vatandaşlarımız kendi evlerini boşaltarak depremzedelere tahsis etti, şahıslara ait yurtlar ve oteller afet bölgesinden gelen misafirlerimiz için tereddüt dahi edilmeden hazır hale getirildi. Kurumlarımızın ve vatandaşlarımızın yapmış oldukları bu yardımlar beni oldukça duygulandırdı. Az, çok demeden elini taşın altına koyan tüm hemşerilerimizden Allah razı olsun.

Acısıyla, tatlısıyla geçirmiş olduğumuz bu üç yılda, Sarayönü gönlümde hep en güzel yerde kalarak, hafızamda yer edinecek. Bu güzel ilçe özellikle afet döneminde kenetlenmesi ile aklıma geldiği zaman yüzümde hep bir gülümseme oluşturacak.

Bir kez daha gönlü güzel Sarayönülü vatandaşlarımıza “Bu vesile ile yapmış oldukları yardımlar için teşekkür ediyorum. Görev süremiz boyunca istemeden de olsa kırmış olduğumuz vatandaşlarımız olmuştur. Varsa hakları helal etsinler. Benden yana hakkım helal olsun” dedi

Sarayönü Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehti Demir ise Kaymakam Göktaş’a ilçeye vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.