KOMEK gençleri iş sahibi yapıyor

KOMEK gençleri iş sahibi yapıyor
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği KOMEK kursları sayesinde birçok genç iş sahibi olma fırsatı yakalarken pek çoğu da hobilerini gerçekleştirebilme imkanı buluyor.

KOMEK'in Konya merkezde ve 31 ilçede yüz yüze ve çevrimiçi eğitimlerle 20 bin 652 öğrencinin katılımıyla yaz dönemi heyecanı başladı.

Genç KOMEK Yaz Okulu ile öğrencilere unutulmaz bir yaz yaşatmayı hedefliyor. Düzenlenen kurslar sadece gençler için değil 7'den 70'e herkesi kapsıyor. Yüzlerce kurs arasındaki istediğini seçme imkanı bulanlar eğitimlere hemen başlıyor.

komek-gencleri-is-sahibi-yapiyor-1.jpg

Bu kapsamda onlarca kurs arasında Akşehir'de Yetişkin KOMEK Kuaförlük ve Cilt Bakımı Eğitimleri de güzellik ve bakım alanında uzmanlaşmak isteyenler için harika bir fırsat sunuyor.

Defalarca gülmenizi sağlayacak KOMEK Fotoğraf Atölyesinde de fotoğraf çekme eğitimi veriliyor. Katılımcılar anı yakalarken, eğlendiği ve harika kareler oluşturduğu bu atölyede, unutulmaz anılar yaşanıyor. Sanatını geliştirmek isteyenler de tercih ettikleri kurslarla KOMEK'e katılıyor. katıldıkları İlk Yardım Kursları ile hayat kurtarmayı öğreniyor ve acil durumlarda doğru müdahale yapabilmek için kendini geliştiriyor.