Konya’da sendika başkanı vefat etti

Konya’da sendika başkanı vefat etti
Konya’da sendika başkanı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Öz Sağlık İş Sendikası Konya Şube Başkanı Ramazan Çakar’ın vefatı sağlık camiasını yasa boğdu

Öz Sağlık İş Sendikası Konya Şube Başkanı Ramazan Çakar vefat etti. Çakar’ın, ani kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde görev yapan Çakar, sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Çakar, hayatını kaybetti.

40 yaşında, 2 çocuk sahibi olan Çakar'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yönetimi de Çakar için taziye mesajı yayımlandı.

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç da yayımladığı mesajla Ramazan Çakar’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sağlık camiasına baş sağlığı temennisinde bulundu.

Öz Sağlık İş Sendikası ise yayımladığı başsağlığı mesajında, “Konya Şube Başkanımız, değerli mesai arkadaşımız Ramazan Çakar'ın geçirdiği ani kalp krizi sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Şube Başkanımız Ramazan Çakar'a Allah'tan rahmet, ailesi, sevenlerine ve Öz Sağlık-İş teşkilatımıza baş sağlığı dileriz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.