Eşine romantik 20. yıl sürprizi yaptı

Eşine romantik 20. yıl sürprizi yaptı
Sarayönü’nün sevilen ve saygın simalarından, Konya'da özel bir firmanın CEO’su olarak görev yapan Levent Taş, evliliklerinin 20. yıl dönümünde eşi Çiğdem Taş için unutulmaz bir sürprize imza attı. Uzun süredir planladığı bu özel gece için büyük bir özenle hazırlık yapan Taş, eşine hem romantik hem de görkemli bir gece armağan etti.

Sürpriz organizasyon, havai fişek gösterileri ile başladı. Gökyüzünü aydınlatan renkli ışıklar altında eşine tektaş yüzük hediye eden Levent Taş, bu jestiyle herkesi büyüledi. Organizasyona katılan çiftin yakın dostları ve ailesi, bu sürprize tanıklık ederken, Levent Taş’ın romantik tavırları adeta geceye damgasını vurdu. Arkadaşları arasında duygusal sanatçı Baha’ya benzetilen Taş, bu benzetmeden keyif alarak dostlarıyla bol bol kahkaha attı.

Üç çocuklarıyla mutlu bir aile hayatı sürdüren Levent ve Çiğdem Taş çifti, 20 yıllık evliliklerini tazelemenin heyecanını yaşarken, gece boyunca sıcak ve samimi anlar yaşandı.

Çiğdem Taş, sürpriz karşısında mutluluğunu gizleyemeyerek duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Böylesine güzel ve anlamlı bir sürpriz beklemiyordum. Evliliğimizin 20. yılı, bu anla birlikte hayatımın en özel hatırası oldu.”

Levent Taş, eşi için her zaman en iyisini düşündüğünü ve bu özel anı planlarken amacının, sevgilerinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha göstermeyi istediğini belirterek, “Eşim ve çocuklarım, Rabbimin bana bahşettiği en güzel lütuflardır. Hayatımın en değerli hediyelerini, yani çocuklarımı bana veren eşime olan bağlılığımı ve sevgimi 20. yılımızda bu şekilde ifade etmek istedim. Allah’ın izniyle nice 20 yıllara ulaşmayı temenni ediyorum.”

Bu özel gece, Levent ve Çiğdem Taş çifti için sevgi dolu anılarla dolu bir kutlama olurken, dostları ve aileleriyle birlikte bu anlamlı günün tadını çıkardılar.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak, Levent ve Çiğdem çiftimizi bir kez daha tebrik eder, önümüzdeki yıllarda da aynı sevgi ve bağlılıkla dolu günler geçirmelerini dileriz.