Meram Karakartallar U18 takımı Konya şampiyonu oldu

Meram Karakartallar U18 takımı Konya şampiyonu oldu
Konya U18 Ligi'nde mücadele eden Meram Karakartallar, büyük bir başarıya imza atarak Konya Şampiyonu oldu. Teknik direktörlük görevini Ilgın Beykonaklı Ramazan Candan’ın üstlendiği takım, finalde Selçuklu Belediyespor’u 1-1 biten normal sürenin ardından penaltılarda 6-5 mağlup etti.

Meram Karakartallar ile Selçuklu Belediyespor arasındaki final mücadelesi oldukça çekişmeli geçti. Normal süresi 1-1 tamamlanan maçta her iki takım da etkili ataklar yaptı, ancak skoru değiştiremedi. Maçın sonunda direkt penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda üstünlük sağlayan Meram Karakartallar, 6-5’lik skorla rakibini mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

meram-karakartallar-u18-takimi-konya-sampiyonu-2.jpg

Maçın ardından konuşan Meram KaraKartallar teknik direktörü Ramazan Candan, şampiyonluğun takımın özverili çalışmasının bir sonucu olduğunu belirtti. Candan, “Bugün büyük bir başarıya imza attık. Futbolcularımızın gösterdiği mücadele ve azimle bu zaferi kazandık. Onlarla gurur duyuyoruz,” dedi.

meram-karakartallar-u18-takimi-konya-sampiyonu-3.jpg

Bu sonuçla birlikte Meram Karakartallar, Konya U18 Ligi’nde şampiyon olarak adını tarihe yazdırdı. Takım, Konya futbolunun geleceği açısından önemli bir adım atarken, büyük finallerde Konya’yı temsil etme hakkı kazandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.