MİNİK ENGELLİLER İÇİN PROJE

MİNİK ENGELLİLER İÇİN PROJE
Akşehir İlçe Müftülüğü işitme, görme ve bedensel engelli 4-6 yaş aralığındaki çocuklar için bir eğitim projesi başlattı. Alanında deneyimli işitme/görme engelli öğreticisi hocalar tarafından çocuklara Kuran-ı Kerim öğrenme dersi verilecek.

Akşehir İlçe Müftülüğü işitme, görme ve bedensel engelli çocukları bulunan tüm aileleri açılcak olan kursa davet etti. Yapılan açıklamada, ''Hangi anne baba, çocuğunun güzel dinimizi, yüce kitabımızı, milli değerlerimizi öğrenmesini istemez ki?

Peki engelli olmak bunları öğrenmeye engel midir? İşitme, görme ve bedensel engelli yavrularımız da dinimiz İslam'ı, kitabımız Kur'an-ı Kerim'i, manevi ve ahlaki değerlerimizi severek ve eğlenerek öğrensin diye Akşehir İlçe Müftülüğü olarak yeni bir proje başlatıyoruz. Alanında deneyimli 4-6 yaş ve işitme/görme engelli öğreticisi hocalarımız tarafından verilecek olan eğitimlerimize işitme, görme ve bedensel engelli 4-6 yaş aralığındaki çocuklarımızı davet ediyoruz.'' denildi.

4-6 yaş aralığında işitme, görme ve bedensel engelli çocuğu olan veliler ön kayıt için Nasreddin Hoca Kur'an Kursuna başvurabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.