ÖSYM’den KPSS için önemli açıklama: Artık sona erdi

ÖSYM’den KPSS için önemli açıklama: Artık sona erdi
KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarına yönelik itiraz süreci sona erdi. ÖSYM Başkanı Ersoy, adayların herhangi bir hak kaybına uğramamaları için itirazların değerlendirme sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanacağını belirtti

Kamu Personel Seçme Sınavı’nda (KPSS) itiraz sürecinin sona erdiği açıklandı.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarına yapılan itirazların komisyonlar tarafından değerlendirildiğini, sürecin hızlı bir şekilde sonuçlandırılacağını kaydetti.

İtiraz sürecinin bu yıl gerçekleşen sınav için sona erdiğine de değinen Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Bugün itibarıyla Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarına yönelik yapılan itiraz süreci sona ermiştir. Adayların ilettiği itirazlar, uzman akademisyenlerden oluşan komisyonlarımız tarafından titizlikle değerlendirilmektedir. İtirazların değerlendirme süreci, adayların herhangi bir hak kaybına uğramamaları için hızlı bir şekilde tamamlanacaktır.”

Kaynak:HABER MERKEZİ