Özserneo Taşıyıcı Sorumluluk Sigortası hizmetine başladı

Özserneo Taşıyıcı Sorumluluk Sigortası hizmetine başladı
Sarayönü’nde sigorta hizmetleri kapsamında faaliyetlerini sürdüren Özserneo Sigorta Acentesi, nakliye işleriyle uğraşan firma ya da bireylere özel “Taşıyıcı Sorumluluk Sigortası” hizmeti vermeye başladı.

Recep Yüksel’in acenteliğini yürüttüğü işletme Cuma günü bu kapsamda ilk poliçesini ilçenin tanınan simalarından Memleket Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Köstekli’ye kesti. Nakliyat ve taşıma işleriyle de uğraşan Köstekli, yaptırmış olduğu bu sigorta ile çekici hizmeti vermiş oldukları araçları teminat altına aldıklarını belirterek, tüm araçlara ve yolculara kazasız, belasız seyahat temennisinde bulundu.

Taşıyıcı koruma sorumluluk sigortası ile, nakliye firmalarının taşıdıkları ürünlerin koruma altına alındığını belirten Özserneo Sarayönü Acentesi Recep Yüksel, bu sigorta ürününün önemini vurgulayarak, “Bu ürünümüzle; Türkiye dahilinde karayolu taşımacılığı yapan nakliyat firmalarının gerçekleştirdikleri taşımalar ile ilgili, mal sahibine karşı mali sorumlulukları teminat altına alınır.

Taşıyıcı ister kişi olsun ister firma olsun, taşıdığı eşyada meydana gelebilecek zarar ve hasarda, malların kendilerine teslim edildiği tarihten alıcıya teslim edildiği tarihe kadar geçen süre içinde kendi sorumluluğunu gerektiren halleri teminat altına alabilir.

Bu sigorta, taşıyıcıların (Hem bireyler hem de firmalar) taşıdıkları her türlü eşya için geçerlidir. Eşyaların teslim alındığı tarihten başlayarak, gönderilmeye teslim edildiği tarihe kadar olan süre içinde meydana gelebilecek zararları ve hasarları kapsar. Bu süre içinde, taşıyıcıların kendi kontrolünde gerçekleşen ve kendilerine atfedilebilen her türlü sorumluluk durumu, sigorta kapsamında teminat altına alınır.

Özellikle karayolu taşımacılığında, taşıyıcılar malların güvenli bir şekilde taşınmasını sağlamakla yükümlüdür. Ancak bazı durumlarda, beklenmeyen kazalar veya olaylar nedeniyle eşyalarda zararlar oluşabilir. Taşıyıcı koruma sorumluluk sigortası bu tür durumlar için bir güvence sağlar ve taşıyıcıların finansal olarak bu tür zararları karşılayabilmesini sağlar” şeklinde konuştu.

Yüksel, sigortanın taşıyıcıların profesyonel ve güvenilir hizmet sunma yeteneklerini desteklediğini ve müşterilere karşı yüksek düzeyde sorumluluklarını yerine getirebilmelerini sağladığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.