Pandaların arasındaki farklı hayvanı bulabilecek miniz?

Pandaların arasındaki farklı hayvanı bulabilecek miniz?
Görselde pandaların yer aldığı pandaların içinde farklı bir hayvan var. Farklı olan hayvanı 120 kişiden sadece 3’ü bulabiliyor. Şimdi sıra sizde, pandaların arasındaki farklı hayvanı ne kadar sürede bulabileceksiniz?

Optik illüzyon bulmacaları düşünme yeteneğinizi kullanarak çözüme ulaşmanızı sağlıyor. Bu bulmacalar basit gibi görünse de önemli ölçüde dikkat ve güçlü gözlem yeteneği istiyor.

Bugün sizlere dikkatinizi ve gözlem yeteneğinizi ölçerken aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak bir testle geldik. Son dönemin en popüler bulmacalarından biri olan bu görselde çimenler üzerinde keyifle oynayan sevimli pandalar arasında saklanan farklı hayvanı bulmanız gerekiyor.

PANDALARIN İÇİNDE FARKLI BİR HAYVAN VAR
Görsel bulmacada dikkatli gözlerle bakıldığında pandaların arasında gizlenmiş olan farklı türdeki hayvanı bulma becerisi sınanıyor. Bulmacayı çözmek için kullanıcıların optik algılarını ve detaylara olan hakimiyetlerini en üst seviyede kullanmaları gerekiyor.

pandalarin-arasindaki-farkli-hayvani-bulabilecek-miniz-1.jpg

Yukarıdaki resimde çimlerin üzerinde oturup birbirleriyle oynayan birçok sevimli panda görebilirsiniz. Ancak bu pandaların arasında saklanan farklı bir hayvan bulunuyor. Cevap oldukça zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekiyor.

Bu resimli bulmacada çimenlerde oynayan tüm pandalardan farklı olan hayvanı tanımlamanız gerekiyor.

İlk başta farklı olan hayvanı fark edemeyebilirsiniz, ancak birkaç saniye sonra aşağıdaki resimde gösterildiği gibi, pandaların arasında oturan bir rakunu görebilirsiniz. Rakunu yüz şeklinden ve başının üzerindeki şeritlerden tanıyabilirsiniz.

CEVABI BULAMADINIZ MI?
İlk başta dikkat çekmeyen bu farklı hayvan pandaların arasına gizlenmiş bir rakun olarak karşımıza çıkıyor. Rakunu, yüz hatlarının ve başındaki şeritlerin belirginliği sayesinde diğer pandalardan ayırt edebilirsiniz. Bu tarz bulmacalar, gözlem becerilerinizi geliştirmenize ve eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olabilir.

pandalarin-arasindaki-farkli-hayvani-bulabilecek-miniz-2.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.