Sadece şahin gözlere sahip olanlar resimdeki kediyi bulabiliyor

Sadece şahin gözlere sahip olanlar resimdeki kediyi bulabiliyor
Zeka gerektiren bu bulmacada gizlenen kediyi sadece üstün zekalılar ve şahin gibi keskin gözlere sahip olanlar 10 saniyede bulabiliyor! Peki siz istenen sürede sevimli kediyi bulabilir misiniz? Haydi o zaman kendinizi test edin…

Optik illüzyonlar, dikkatiniz ve gözlem yeteneğiniz ile zekanızı ölçen test eden karmaşık bulmacalardır.

Kişilerin sürekli değişen dikkat seviyelerine rağmen, optik illüzyonların bireylerin dikkatini çekmede ve ilgilerini sürdürmelerinde etkili olduğu kanıtlanmıştır.

Yapılan araştırmalar, optik illüzyonların konsantrasyon ve gözlem yeteneklerinizi geliştirmeye de yardımcı olduğunu ortaya koymuştur.

Optik illüzyonlar ayrıca, arkadaş grupları ile birlikte eğlenceli zaman geçirmeyi sağlayan aktivitelerdir.

sadece-sahin-gozlere-sahip-olanlar-resimdeki-kediyi-bulabiliyor-1.jpg

RESİMDEKİ GİZLENEN KEDİYİ BULMAK İÇİN 10 SANİYENİZ VAR
Yukarıdaki resimde çimenler, yapraklı bir ağaç ve taş bloklarla dolu bir dış mekan manzarasını yer alıyor.

Resimde bir de bir kedi var. Bu sevimli kedi, bulunduğu çevre ile mükemmel bir uyum sağladığı için ilk bakışta fark edilmesi oldukça zor.
Onu bulmak için ise sadece 10 saniyeniz var.

Bu tür optik illüzyon meydan okumaları, hem zekanızı hem de gözlem becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur. Zekayı test etmenin en iyi yolu bu değildir, ancak ilginç bir yöntemdir.

Eğer IQ seviyenizi kesin olarak öğrenmek istiyorsanız, profesyonelce hazırlanmış IQ testlerini çözmek en doğrusudur.

KEDİYİ GÖRMEDİYSENİZ DAHA ÇOK ODAKLANIN
Kediler zeki varlıklardır ve genellikle insanlardan ya da diğer hayvanlardan gizlenmek için çevreleri ile aynı hale gelirler. Bu resmi incelemenin en iyi yolu, kediyi tespit edebilmek için ona dikkatli bir şekilde bakmaktır.

Bu, gözlem yeteneklerinizi ve çevresel farkındalığınızı test etmenin mükemmel bir yoludur. Henüz kediyi görmediyseniz, acele edin çünkü zaman daralıyor. Kedi resmin bir köşesinde dinleniyor ve iyi gözlem yapabilen kişiler onu çoktan fark etmiştir.
Ve.. Süre doldu..
İŞTE OPTİK İLLÜZYONUN CEVABI
Gizli kediyi bulabildiniz mi? Zaman sınırı içinde kediyi görebilenler, mükemmel gözlem yeteneklerine sahip olanlardır ve bu konuda daha fazla pratik yapmaya gerek duymuyorlar.

Kediyi bulamayanlar ise düzenli çalışmalar ile gelişim gösterebilirler. Kedinin nerede bulunduğunu merak mı ediyorsunuz? Çözümü bulmak için aşağıya doğru ilerlemeye devam edin.

Kedi, yapraklarla örtülü dalın hemen altında yer alan taş blokun üzerinde dinleniyor. Hala göremediyseniz kedinin yerini aşağıdaki fotoğrafta da olduğu gibi kırmızı daire içinde bulabilirsiniz.

sadece-sahin-gozlere-sahip-olanlar-resimdeki-kediyi-bulabiliyor-2.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ