Sarayönü Derneği kurum ziyaretlerine devam ediyor

Sarayönü Derneği kurum ziyaretlerine devam ediyor
Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ilçedeki çeşitli kurumları ziyaret ederek iş birliği ve ortak projeler hakkında görüşmelerde bulundu. Dernek Başkanı Emre Güney ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretlerde, ilçenin geleceğine yönelik projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, her kurumun ilçeye olan katkılarının önemi vurgulandı.

Sarayönü Derneği Başkanı Emre Güney ve yöneticileri ilçedeki bazı kurumlarda yeni görev alan kişilere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Dernek yöneticileri ilk olarak Türk Kızılayı Sarayönü temsilciliği görevini alan Veysel Topçuoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Kızılay faaliyetleri hakkında bilgi veren Topçuoğlu, mevcut Kızılay binasının yaşadığı sıkıntılar ve planlanan tadilat süreci dernek üyeleri ile paylaştı. Ayrıca, en büyük güncel problemin kan stoklarında yaşanan azalma olduğunu belirtti.

Topçuoğlu, kan stoklarındaki azalma nedeniyle acil durumlar için yeterli kan temininde zorluklar yaşandığını ifade etti. Dernek üyeleri, bu duruma dikkat çekmek ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, Kızılay’ın çalışmalarıyla uyumlu olarak, toplumun kan bağışında daha aktif rol oynamasını sağlamak için destek vereceklerini ifade ettiler.

sarayonu-dernegi-kurum-ziyaretlerine-devam-ediyor-2.jpg

İlçe Emniyet Amiri İbrahim Kurt’a tebrik ziyareti

Sarayönü Derneği, ilçedeki çeşitli kurumlarla olan ilişkilerini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler serisine İlçe Emniyet Amirliği ile devam etti. Dernek Başkanı Emre Güney ve ekibi, İlçe Emniyet Amirliği’ne yapmış oldukları ziyaret kapsamında, göreve yeni atanan Başkomiser İbrahim Kurt ile bir araya geldi.

Dernek üyeleri, Başkomiser Kurt’a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerini iletti. Ziyarette, emniyet teşkilatının ilçedeki güvenlik hizmetlerine olan katkıları ve bu hizmetlerin önemine vurgu yapıldı.

Başkomiser Kurt, derneğin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, ilçenin güvenliği için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Emre Güney, yapılan ziyaretlerin amacını şu şekilde açıkladı: “Kurum ziyaretlerimiz, Sarayönü’nün çeşitli alanlarda daha iyi hizmet almasını sağlamak ve kurumlar arasında iş birliğini artırmak adına büyük önem taşıyor. Bu ziyaretlerle, kurumların ihtiyaçlarını ve karşılaştıkları sorunları daha iyi anlama fırsatı buluyoruz. İlçemizin gelişimine katkı sağlamak için her zaman destek olmaya devam edeceğiz.” Dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.