Sarayönü İlçe Emniyet Amiri İbrahim Kurt oldu

Sarayönü İlçe Emniyet Amiri İbrahim Kurt oldu
Sarayönü İlçe Emniyet Amirliğine son yapılan atamaların ardından Başkomiser İbrahim Kurt getirildi.

Hasan Korkmaz’ın 51 aylık görev süresinin ardından Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği görevini 1.5 yıldır vekaleten Komiser Mustafa Ünsal yürütüyordu.

Sarayönü’ne yeni İlçe Emniyet Amiri olarak Konya Emniyet Müdürlüğü personellerinden Başkomiser İbrahim Kurt atandı

1972 Denizli doğumlu olan Kurt, lisans eğitimini tamamladıktan sonra sırasıyla Mersin Erdemli, Van Erciş, Adana, Isparta ve Bitlis’te görev yaptıktan sonra, bir bölümü Trafik Şube olmak üzere 4 yıldır Konya Emniyet Müdürlüğünde görev yaptı.

Meslekte 30 yılını tamamladığını ve yurdun birçok noktasında vatandaşlara hizmet verdiğini belirten Başkomiser Kurt, ”Emniyet Teşkilatının mensupları olarak, vatan bayrağının dalgalandığı her yerde milletimize hizmet etmeye hazırız. 4 yıldır Konya Merkezde görev aldığım için bölge hakkında yeterince fikre sahibim. Sarayönü de konumu itibari ile ilçeler arasında Konya’ya en yakın olan bölgelerden bir tanesi. İlk izlenimlerime göre insanları oldukça sıcak ve misafirperver. Asayiş olaylarının da merkeze kıyasla oldukça sakin olduğu bir bölge. Burada görev süremiz boyunca vatandaşların huzurunun bozulmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Yeni İlçe Emniyet Amiri Başkomiser İbrahim Kurt’a görevinde başarılar dileriz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.