Dünya şampiyonu oldu

Dünya şampiyonu oldu
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Rüzgar Kasımoğlu Mısır'da düzenlenen U13-U15 Triathle Şampiyonası'nda bireysel performansı ile dünya birincisi oldu.

Balıkesir'de düzenlenen 200'e yakın sporcunun katıldığı Modern Pentatlon Milli Takım Seçmeleri U15 Erkeklerde Konya Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Rüzgar Kasımoğlu ikinci oldu. Milli Sporcu Kasımoğlu elde ettiği derece ile Milli Takıma davet edilerek, Mısır'da yapılan U13-U15 Triathle Dünya Şampiyonası'na katıldı. Modern Pentatlon Triathle Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil eden milli sporcu Rüzgar Kasımoğlu bireysel performansı ile dünya birincisi oldu.

dunya-sampiyonu-oldu-3.jpg

Spor Hizmetleri Müdürümüz Bilal Yavaş, Mısır'da düzenlenen U13-U15 Triathle Şampiyonası'nda bireysel performansı ile U15 Erkek takımımızı Dünya Şampiyonluğuna taşıyan Modern Pentatlon sporcusu Rüzgar Kasımoğlu'nu Konya Havalimanında karşıladı. U15 Erkek takımımızı Dünya Şampiyonluğuna taşıyan Modern Pentatlon sporcularından Rüzgar Kasımoğlu, Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Konya İl Temsilcisi Ekrem Büyükkabanşı ve Antrenörler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'ü ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.