Ev yapımı salçalar tezgahlarda yerini aldı

Ev yapımı salçalar tezgahlarda yerini aldı
Eylül ayının gelmesiyle birlikte, semt pazarlarında ev yapımı salçalar da tezgahlarda yerini aldı. Kış hazırlıkları kapsamında ev yapımı salçalar, pazarların vazgeçilmezleri arasında.

Sarayönü’nde Cuma günleri kurulan semt pazarında bu yıl, domates salçası 80 lira, biber salçası ise 120 lira gibi fiyatlarla satışa sunuldu. Ev yapımı salçalar, doğal ve katkı maddesi içermeyen yapılarıyla dikkat çekiyor. Evde hazırlanan bu salçalar, özellikle kış aylarında yemeklerin lezzetini artırmak için tercih ediliyor.

Semt pazarlarında çeşitli ev yapımı salça çeşitleri yer alırken, özellikle ev hanımları tarafından hazırlanan salçaların rağbet gördüğü gözlemleniyor. Salçaların bu denli ilgi görmesi, hem ekonomik hem de sağlıklı beslenme arayışındaki vatandaşların tercihlerinden kaynaklanıyor.

Satışa sunulan ev yapımı salçalar, pazardaki tezgahların en ilgi çekici ürünleri arasında yer alırken, hem fiyatları hem de kaliteleriyle tüketicilere geniş bir seçenek sunuyor.

Sarayönü'nün Cuma günleri kurulan halk pazarında esnaflık yapan Tolgahan Yiğit, ev yapımı salçaların sağlıklı ve ekonomik avantajlarına dikkat çekti.

pazar-salca-2.jpg

Yiğit, “Son zamanlarda ev yapımı salçalara olan talep gözle görülür derecede arttı. Vatandaşlarımız, hem sağlık açısından hem de tat açısından doğal ürünleri tercih ediyor. Ev yapımı salçaların marketlerde satılan endüstriyel ürünlere göre daha doğal ve katkı maddesi içermeyen bir seçenek sunduğunu biliyorlar. Bu yüzden, domates salçası 80 lira ve biber salçası 120 lira gibi fiyatlarla satışa sunulan ürünlerimize büyük ilgi gösteriyorlar.”

Yiğit, bu ilgiyi şöyle yorumladı: “Pazarımızda ev yapımı salçaların bu kadar ilgi görmesi, bize üretim kalitemizi artırma ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarma konusunda motivasyon sağlıyor. Vatandaşlarımızın doğal ve sağlıklı gıdaları tercih etmeleri, hem bizim işimizi daha anlamlı kılıyor hem de sağlıklı yaşamı teşvik ediyor. Pazarcı esnaflar olarak, bu olumlu geri dönüşler bizi daha iyi hizmet sunma konusunda teşvik ediyor ve kaliteyi sürekli olarak artırma hedefimizi pekiştiriyor.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.