Kış öncesi doğalgaza hazırlanıyorlar

Kış öncesi doğalgaza hazırlanıyorlar
Yunak belediyesi tarafından yaklaşan kış ayları öncesi doğalgazın her mahalleye girmesi için yoğun bir çalışma yapılıyor. her sokak her cadde boru hatlarının döşenmesi için kazılıyor.

Yunak belediye Başkanı Subhan Günaltay, hızlı ve düzenli bir şekilde doğalgaz döşeme işlemlerini yapmak için çalıştıklarını söyledi. Günaltay, ''İlçemizde gerçekleştirdiğimiz doğalgaz altyapı çalışmalarımızın ardından yollarda oluşan bozulmaları hızla gidermek ve daha güzel, yaşanabilir bir Yunak için çalışıyoruz. Gösterdiğiniz sabır ve her zaman yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Doğalgaz altyapı çalışmalarımızın ardından yollarımızda meydana gelen bozulmaların farkındayız ve bu konuda hızla harekete geçtik! Ekiplerimiz, ilçemizin her köşesinde titizlikle çalışarak yollarımızı eski haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyor.'' dedi.

Başkan Günaltay, çalışmaların detaylarını da sıralarken, ''Bozulan yolların tespiti ve hızlı onarımı, güvenli ve konforlu ulaşım için yenileme çalışmaları yapıyoruz. Ayrıca çalışmalar sırasında trafik düzenlemeleri ve bilgilendirmeler de yapıyoruz'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.