“Konya Kitap Günleri” heyecanı tüm hızıyla devam ediyor

“Konya Kitap Günleri” heyecanı tüm hızıyla devam ediyor
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11. kez gerçekleştirilen “Konya Kitap Günleri,” 1 milyondan fazla kitap, 250 yazar ve 250 yayınevinin katılımıyla çeşitli etkinliklerle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Konya Kitap Günleri'nin üçüncü gününde; Yusuf Kaplan, Sevda Türküsev, Dursun Ali Erzincanlı gibi birçok sevilen yazar okuyucularıyla buluştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği “Konya Kitap Günleri” bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde “Özgürlük İçin Oku” temasıyla devam eden 11. “Konya Kitap Günleri”nin üçüncü gününde kitapseverler, birçok değerli yazarla bir araya geldi. Etkinlikte Emel Can, Fatma Çetin Kabadayı, Tayyip Sağ, Ali Ural, Prof. Dr. Ahmet Göğercin, Tahir Sakman, Vesile Albayrak Sak, Doç. Dr. Yılmaz Seçim, Peren Birsaygılı Mut, Ahmet Kuş, Doç. Dr. Muammer Ulutürk, Yusuf Kaplan, Burhan Yemiş, Ulvi Kubilay Dündar, Abdullah Kasay, Sevda Türküsev, İbrahim Demirci, Murat Göçer, Dr. Yusuf Sami Samancı ve Dursun Ali Erzincanlı gibi yazarlar, okuyucularıyla buluşarak çeşitli konularda söyleşiler gerçekleştirdi.

  1. Konya Kitap Günleri, 1 milyondan fazla kitap, 250 yazar ve 250 yayınevinin katılımıyla, kitap alışverişinin yanı sıra yazar buluşmaları, imza günleri, paneller, atölye çalışmaları ve çocuk etkinlikleriyle dolu bir program sunuyor.

Etkinlik, 27 Ekim'e kadar her gün 10.00-21.00 saatleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi’nde ziyaret edilebilecek. Dördüncü günde de birçok yazar, okuyucularıyla buluşacak ve çeşitli söyleşiler düzenlenecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.