Nasreddin Hoca Şenliklerindeki sanatsal etkinlikler göz kamaştırıyor

Nasreddin Hoca Şenliklerindeki sanatsal etkinlikler göz kamaştırıyor
Tabii güzelliğin doruğa çıktığı, buram buram tarihin hissedildiği, geçmişle günümüze köprü oluşturan Akşehir 65. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri çerçevesinde Tarihi Kilise Bahçesinde oluşturulan atölye çalışmaları şenlik süresince sanat ustalarının yaptığı çalışmaları ve çeşitli etkinliklerle birlikte birçok sanatsal faaliyete de imza atmayı sürdürüyor

Parmak Kukla Atölyesi, Bez Çanta Boyama, Mask, Oyuncaklı Şeffaf Sabun, Ahşap Boyama, Bahar Şahin ile Dans Atölye Çalışması, Resim Çalıştayı, 10. Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren “Emek ve İnsan” konulu fotoğrafların sergilenmesi, Gravür Sergisi Resim Sergisi “Cumhuriyet’in ikinci Yüzyılında Uluslararası Ressamlar Buluşması” ve Kırkyama Sergisi Zülfiye Kaçar gibi daha bir çok atölye çalışmalarıyla şenlik süresince performans sergileyerek birçok sanatsal ürünü Akşehirlilere kazandırıyor.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal; Atölye çalışmaları yapan sanatçıları ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Sanatçılara yaptıkları çalışmalar için teşekkürlerini iletti.

Kaynak:HABER MERKEZİ