Sarayönü Derneği OSB’ye ziyarette bulundu

Sarayönü Derneği OSB’ye ziyarette bulundu
Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emre Güney ve yönetim kurulu üyeleri, Sarayönü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Nafiz Solak’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Sarayönü'nün sanayi yatırımları, ekonomik gelişimi ve derneğin sosyal yardımlaşma projeleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Solak, OSB’de yürütülen çalışmalar hakkında dernek yönetimine bilgi vererek, Sarayönü’nün sanayi potansiyelini artıracak projelerin hızla devam ettiğini belirtti. Nafiz Solak, OSB’nin değişen yönetmelikleri ve Sarayönü’nün 4. teşvik bölgesi olması sayesinde yatırımcılar için oldukça cazip koşullar sunulduğunu vurguladı.

Sarayönü OSB Müdürü Nafiz Solak, derneğin gerçekleştirdiği toplumsal fayda odaklı faaliyetlerin Sarayönü'nün sosyal yapısının güçlenmesine önemli katkılar sağladığını belirterek, bu tür çalışmaların toplumda dayanışma ve yardımlaşma kültürünü daha da pekiştirdiğini söyledi. Aynı zamanda, Sarayönü Organize Sanayi Bölgesi’nin sadece ekonomik anlamda değil, sosyal gelişimde de kilit bir rol oynayacağını vurgulayan Solak, OSB’nin sağladığı iş imkanları ve ilçeye çektiği yatırımlarla Sarayönü’nün genel kalkınmasına büyük katkı sunacağını ifade etti.

Solak, OSB’nin yerel ekonomiyi canlandırmasının yanı sıra, halkın refah düzeyini artırarak sosyal hayatın da iyileşmesine destek olacağını belirtti.

Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emre Güney, ziyaret sonunda yaptığı açıklamada, Nafiz Solak’ın hem belediye başkanlığı döneminde hem de Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü görevinde Sarayönü’ne önemli projeler kazandırarak ilçenin gelişimine büyük katkılar sunduğunu belirtti. Güney, Dernek olarak temel hedeflerinin, 26 mahalle ile sürekli gelişen, refah seviyesi artan bir Sarayönü’nün inşasına katkıda bulunmak olduğunu ifade ederek,” Biz dernek olarak, Sarayönü’nün her mahallesiyle birlikte büyümesini ve daha yüksek refah seviyelerine ulaşmasını hedefliyoruz. Bu amaç doğrultusunda çalışan her kuruma ve kişiye destek sunmaya hazırız. Misafirperverliği ve Sarayönü’nün geleceği için ortaya koyduğu çalışmalar dolayısıyla Sayın Nafiz Solak’a teşekkür ederiz.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.