Yüzde 100 hibe ile desteklenecekler

Yüzde 100 hibe ile desteklenecekler
Mevlana Kalkınma Ajansı 2024 yılı 4. Teknik Destek Programı kapsamında yüzde 100 hibe desteği ile desteklenen ve KTO Dış Ticaret Merkezi tarafından sunulan İhracat Koçluğu proje başvuruları sonuçlandı.

Bu kapsamda başvuru yapan ve ilgili birim tarafından uygunluk belgesi verilen Simya Hidrolik Pnömatik Elektronik Makina İmalat San. Tic. Ltd. Şti., Emin Pul Hidrolik Pnömatik Elektrik Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti., Mucit Plastik ve Kalıp San. Tic. Ltd. Şti., Vintas Mühendislik Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti., Mak Çelik Anonim Şirketi, Toprak Organik Tarım Ürünleri Tohumculuk Soğuk Hava Deposu, Modsan Makina Model San. Tic. Ltd. Şti., Konya Soğutma San. Tic. Ltd. Şti., Sulama Dünyası Tarım Sulama Sistemleri Ltd. Şti., Anıl Yatağanlı Tarım Makinaları San. Tic. A.Ş., Wasa Motorlu Araçlar Ltd. Şti., Vator Asansör ve Yürüyen Merdiven San. Tic. Ltd. Şti., Günaysun Orman Ürünleri Tarım ve İnş. Ltd. Şti., Lord Plastik Ltd. Şti. ve Nogayt Endüstri Kimya Arge İç ve Dış Tic. A.Ş.olmak üzere 15 firma destek kapsamında hizmet almaya hak kazandı.

Mevka Teknik Destek programları kapsamında İhracat Koçluğu hizmeti almak isteyen firmaların bilgi almak ve hizmete başvuru koşullarını öğrenmek için KTO'da ilgili birimi ziyaret edebileceği ya da 0332 221 02 21 numaralı telefon üzerinden bilgi alabileceği bildirildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.