CHP’nin ön seçimi için tarih verildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), cumhurbaşkanı adayını belirlemek için yapılacak ön seçim hazırlıklarına hız vermişti.
Bu süreçte CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya gelmişti.
Daha sonra CHP Parti Meclisi, ön seçim gündemiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, erken seçim ve ön seçim takvimi onaylanarak adaylık kriterleri belirlendi.
Bugün, CHP’de yapılacak cumhurbaşkanı adayını belirleme ön seçim tarihinin kesinleştiği duyuruldu. 23 Mart’ta parti üyeleri, CHP’nin cumhurbaşkanı adayını belirlemek için sandık başına gidecek.
Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pazar akşamı yapılan görüşmede ön seçime katılmayacağını Genel Başkan Özgür Özel’e bildirdi.
Kaynak:HABER MERKEZİ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.